Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så liten, så oskyldig, så död...

Ett halvår av kärlek och glädje gav du oss här på jorden
sedan blev det din tur att gå vidare
vidare till det stora okända bortom våra förstånds gränser,
bortom livet...
Vet att gud har en mening med allt...
men va fan ville han med det här?!
Att ge oss dej, så full av glädje och liv
och sedan ta dej ifrån oss efter bara ett halvår?!
Vi kommer minnas dej med både glädje och sorg
du var så oskyldig, så liten
helt oviss om livets spel
all hat och smärta...men också all den kärlek och lycka livet innebär...

Kärlek till dej! <333




Övriga genrer av I....
Läst 450 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-30 21:10



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Vilken fruktansvärd smärta som berör mig, beklagar så mycket
en sån här gång förstår man inte Guds mening, han kan inte göra så här som en prövning, men man förstår inte när det händer......
jag beklagar verkligen.....
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

I....