Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ganska ironiskt men sorjligt

jag har 2 nästan likadana böker
eller den ena är vit och den andra är rosa.
Den vita är det ett svart dött träd på.
På den rosa står det kärlek så många gånger som fick plats och med alla stilar som passade.
I den rosa boken där skriver jag alla hemska dikter som ja skriver när jag mår dåligt och hemska saker som har hänt.
I den vita boken med det döda trädet på, där skriver ja alla bra saker som har hänt, saker som får mej att le.
Eller det var i alla fall tanken med bökerna när jag köpte dom i våras, den rosa är nästan full medan jag ännu inte har skrivit ett ända ord i den vita.




Övriga genrer av I....
Läst 394 gånger
Publicerad 2008-08-01 03:07



Bookmark and Share


    kw.
Du har gott om tid på dig det kommer börja växa i den i vita, sen kanske dom blir svarta och så blir dom vita igen.
2008-08-01
  > Nästa text
< Föregående

I....