Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är kär... tyvärr...


Önskar och hoppas






Är du medveten om att du är perfekt?

Hoppas inte...

Vad skulle du då se i mig?

Vad skulle jag då göra dig för nytta...


Förstår du att du är underbar?

Eller är det bara jag som gör det?

Hoppas att det bara är jag...

Hoppas att det blir jag som först får avslöja den vackra sanningen för dig...

Önskar att du på dina läppar har sparat en liknande sanning ämnad mig...

Önskar och hoppas...














Fri vers av Lina E
Läst 487 gånger
Publicerad 2004-04-05 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lina E
Lina E