Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stund utan ord

Pärltäckta kroppar
i himmelsk brand
Dina ögon vilda
glänsande
i silvernatt




Fri vers av O_regelbunden
Läst 796 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-05-29 16:46



Bookmark and Share


  Josi
Härlig, sexig dikt...mycket väl beskriven!
2006-02-21

  Dilsewat
finkänsligt, njutbart vackert skrivet!
2005-06-18

    dreamkeeper
Vackra ord i en bra sammansättning!
2005-06-02

  Susanna
En erotisk och vacker kortfattad dikt.
Nästan till formen av ett hängsmycke.
2005-05-30

    fazza
Ett erotiskt litet hängsmycke!
2005-05-29
  > Nästa text
< Föregående

O_regelbunden
O_regelbunden