Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*********


Men jag finns kvar.


Likt ett tak ligger

dina långa vackra fransar

över ledsna ögon

skuggar glimten

som tidigare

bländade alla.


Var är de

alla nu

som tidigare stog i kö

för att få en liten glimt,

jag undrar så.



B.M.N-R 2004-04-12








Fri vers av Barbro. Norberg-Rönnlund
Läst 316 gånger
Publicerad 2004-04-12 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barbro. Norberg-Rönnlund