Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckans sår

Du blev förgiftad
av hans ögon,
en smärta
du aldrig kan fly från.
Du flög bland stjärnor
när hans hand sträckte ut
sitt flammande finger och
satte eld på ditt hjärta.
Symfonin du komponerat
bekräftar att ditt öde har gjort
ett fotspår i barndomens sand.
Sagan du viskar
till nattens ohörbara hjärta
vilar ensamt på
livets dolda skatt.




Fri vers av Suss
Läst 442 gånger
Publicerad 2005-06-08 17:45



Bookmark and Share


  Dilsewat
"Ett fotspår i barndomens sand"

Underbart detta!!!
2005-06-19

  aftermath
när jag läser denna, vill jag läsa mer av den!
finns mer?
2005-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Suss