Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livssand

Du svävar ner från himlen
likt en ängels tröstande famn.
Känner värmen mellan tårna,
tar ett steg i barndomens sand.
Djupare du gräver
ner mot livets stora fråga,
skymtar svaret i ljusets låga
innan vattnets kristaller
sköljer in mot gravens kalla plåga.




Fri vers av Suss
Läst 474 gånger
Publicerad 2005-07-03 20:53



Bookmark and Share


  Blodsekund
så typiskt dig med "änglar" och "barndomens sand".. de var inte helt hemska :P men inte dina bästa. Günter-power!
2005-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Suss