Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ursäkta felstavningarna och de grammatiska felen, tack!


Ett engelskt andedrag, från en själ jag en gång kände?

You gave me a promise
The old... the same again
I knew it was a lie,
the word we´re both used to by know

The dead man´s walking

It´s all to late
Untitle you´re possibillities
of coming to hell,
it´s gonna be worse than that

The friendship has faded away
along with you´re mistakes
but the cuts in my hands
will be my soulmates to the grave

I know I´m not perfect
I just put my trust in hope

Now I see flames
of you´re already burned body
I just take a step
and follow you
like I´ve done so many times before

Why not now?

I will make my dreams come true
lay down beside you
until eternity takes it´s last breath

I´m coming
my love


I´m coming






Fri vers av Suss
Läst 439 gånger
Publicerad 2005-07-23 19:30



Bookmark and Share


  Blodsekund
Oh, en fullträff! Det är inte de grammatiska felen eller felstavningarna som ska räknas in, det är väl fan inte det som är själva poesin, så det kan bortses!
En underbar dikt från en underbar poet, tack för mig och denna blir en favorit!!!!!
2005-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Suss