Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad min lilla bustjej Paulina.


Bustjej

Du är full med
bus som små barn
är
du är fortfarande blyg inför mig
men lite bättre.

Varje gång jag
får vara med dig
är jag lycklig
längtar tills jag
får ta hem dig
till mig.

Min lilla buse
lik pappa
men söt ändå
hoppas du ser mig som
som din pappa
när du är större.




Fri vers av Popo
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-17 17:50



Bookmark and Share


    sunnanvind
Jag blir så tagen här...hon komer att göra det, se dig som din älskade bästaste pappa vännen...önskar min pappa varit som du...
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Popo
Popo