Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beklagar min engelska i texten. Det är svårare att skriva än att prata. Hoppas ni har överseende med det:)


Im going on.

If you leave me
i`m going on
on my own.

We always gonna
be friends
whatever happen.

I`m going on
if you leave me
for another man.

I`m not perfect
but im fucking close.

I´m going on
with myself
or another
girl
if you leave
i am going on
with my life.




Fri vers av Popo
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-17 17:56



Bookmark and Share


    sunnanvind
Mycket fint...oro, smärta *ifall*...om det nu skulle hända...
Mycket finstämd och bra skriven!
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Popo
Popo