Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal dikt som jag har publicerat här...Handlar om mig och pappas Rottis Alice.Om ni undrar varför det står living next door to Alice så gjorde jag det förut, nu vet ni det:)


En vår promenad.

Jag promenerar
med Alice
en fyrfotad vän.

Gatusoparen
morsar på mig
när jag går
mot slingan
där är det
fortfarande snö kvar.

Hunden hittar en pinne
tar den i munnen
vill busa
släpper den
nosar på marken.

Ser hundar
fåglar
bilar
och
annat.

En promenad med Alice
living next door to Alice.




Fri vers av Popo
Läst 280 gånger
Publicerad 2008-03-17 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Popo
Popo