Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kämpar på.

Jag tappar motivation
lust
ork
vill inte känna
som jag gör
längre.

Jag fortsätter
och
jag
fortsätter
jag känner mig ensam ibland.

Vad gör jag här?
jag tillhör inte denn värld.
vill va
en perfekt människa
ha en perfekt
kropp.
Jag kämpar på
fast man inte har varken
kraft
eller
lust.




Fri vers av Popo
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-29 17:51



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Ingen är perfekt!!!!
2008-03-29

    eva m h
Om du släpper på kravet att vara perfekt går det nog lättare.
Men jag vet att det kan vara svårt!
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Popo
Popo