Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknaden av den man älskar.


Utan dina andetag.

Du sover tätt intill
mig
jag håller om dig
känner hur du andas
skulle kunna ge dig
allt du pekar
på.

Du är så söt när du
sover
du andas mot min hud
vill inte väcka
dig.

Jag kan inte leva
utan dina andetag.

20/12-07




Fri vers av Popo
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-01 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Popo
Popo