Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några timmar senare ramlar han hem

Han säger att han ska ut ikväll,
undrar om inte Hon också ska det,
men det ska Hon inte.

Och när klockan blivit alldeles för mycket,
går Hon och lägger sig och hoppas att han inte glömmer bort henne ikväll,

några timmar senare ramlar han hem,
och han har en känsla av att har glömt något,
men han kan inte komma på vad det är.




Fri vers av IncrediblyClose
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-05 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

IncrediblyClose