Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min inre röst


Dina ord är musik som tilltalar mig
med toner av allt
jag förlorat

Allt jag en gång hade ser jag i dig
och jag nynnar
i takt till ditt språk.

Du undrar nog utan att våga fråga
varför jag lyser
när du ler

Och jag undrar, men jag vågar inte fråga
kan du prata
lite mer?







Fri vers av Dead dreams living
Läst 416 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-06 01:30



Bookmark and Share


  Le-a
Ryser när jag läser. Helt underbar Lisa!
2008-05-21

  Carola Zettergren
Fenomenalt underbart poetat!!!!
bokmärkes!
2008-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Dead dreams living
Dead dreams living