Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

planer på fredag



och jag faller utan kontrollera det,
sitter i en biosalong och pratar om någon jag vill träffa igen,
som nog också vill träffa mig.
men jag vågar inte prata högt och
då och då
tittar jag nervöst runt för att se
så att ingen kollar konstigt på mig eller
så att inte han sitter där och
har hört mig,
hört allt.

för så är det och jag är tönt.

och på vägen dit,
tjugo meter bort och
ex:et kommer gående,
med kompis,
och jag lyssnar på musik
tittar bort mot något
ler nervöst
och sedan
tittar på dem
hälsar och ex:et säger
alldeles för många gånger
\"vad konstigt att stöta på dig här\"
och jag älskar att jag är snygg idag
jag är trevlig
(och han väntar också med att svara på mina mail direkt)
pratar normalt
är lite nervös
och stressad
säger hejdå
kram
går vidare i nya skorna
sätter på musiken

möter kompis
sitter inne i biosalong
pratar om killen jag träffar just nu och vill se igen
styr upp planer om fredag

kollar min mobil lite för ofta och jag vet inte vem jag väntar mig sms ifrån.




Övriga genrer av IncrediblyClose
Läst 305 gånger
Publicerad 2008-04-07 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

IncrediblyClose