Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resa i livet

Långt från upplysta vägar
far fram i överlivshastighet
med underlivstankar

Vilse? Vilse!

Kartan till livet
liknar inte längre
terrängen omkring mig.

Och min kärleksGPS
söker förgäves
efter dina sateliter.

Kan inte längre ange
min position
i Lat & Longitud


Bara i Meter under ytan...

Djupare? Djupare!





Fri vers av LonelyNotAlone
Läst 667 gånger
Publicerad 2005-06-20 02:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LonelyNotAlone
LonelyNotAlone