Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag alltid önskat mig.


Jag har en fågel i min hand
blå som drömmarna
om livet,

Jag håller inte fast den
för då tar jag den
för givet,

Jag har lärt mig att fåglar
mår bättre av att andas
vart de vill,

Men vill blå fågel andas
här i min hand
så räcker luften till.

-

Jag har en fågel i min själ
och den flyger fritt
som vinden.

Och när jag gråter är fågeln där
och torkar mig
om kinden.

Den har vingar byggda av allt
jag alltid önskat mig
jag haft

Den har vingar byggda av mod,
frihet, lycka, hopp
och kraft.

-

Jag har en fågel i min kropp
allt den vill är att
sväva fritt

Jag tar mina vingslag för långsamt
och tappar bort allt
som är mitt

Jag har lärt mig att fåglar
mår bättre av att
andas vart de vill.

Och jag kvävs i min svaghet
jag darrar av rädslan
att inte räcka till.




Fri vers av Dead dreams living
Läst 622 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-13 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dead dreams living
Dead dreams living