Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nutidens rytm.


Sicksack.


Studerar en myrstack

spring spring

hit dit

fram och tillbaka

ingen ro

bara oro

måste få till det

i vårt bo.


Likt människan med ordningredamani

man blir aldrig fri.


B.M.N-R 2002-07-14




Fri vers av Barbro. Norberg-Rönnlund
Läst 290 gånger
Publicerad 2004-04-26 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barbro. Norberg-Rönnlund