Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till dig ! <3


Vi går på stranden!

Vi går på stranden,
I denns varma sol
Du kollar på mig
men jag inte på dig
Jag klarar det inte
Du är bara för söt
Klarar inte att se på dig
Solen lyser i ögonen på,
dig och du kollar bort
Då klarar jag det
Jag ser in i dina blå ögon
jag ser att du inte är den jag trodde
Jag trodde inte att det skulle vara såhär
Solen lös mig i ögonen
Jag orkar inte mer av det här!




Fri vers av SimplePlanGeek
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-24 15:46



Bookmark and Share


    Issand.
innebandyboll?

aja fin dikt... :)
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

SimplePlanGeek
SimplePlanGeek