Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jultomten!


Jultomten!

Det är julaftons morgon,

och endast tomten e vaken.

nissarna dom jobbar så ,

Klappar till barnen alla måste få.

efter sig han släpar sina klappar små.

Staden ligger i gatlyktornas ljus,

med enadast ett litet brus.

En liten bil en liten docka, både pojke o flicka,

Det är julaftons kväll,

Och endast staden e vaken.





Fri vers av SimplePlanGeek
Läst 312 gånger
Publicerad 2008-12-09 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SimplePlanGeek
SimplePlanGeek