Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Johan Palm!(:


Johan Palm!

Ditt blonda hår får mig att lyfta

Din röst river i mitt hjärt

Ditt leénde får mig att stråla

Du är så grymt underbar

jag älskar dig!





Fri vers av SimplePlanGeek
Läst 415 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-06 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SimplePlanGeek
SimplePlanGeek