Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till en person!


vad vill du?

Vad vill du din Idiot
du sitter på en stol
och skriker ut
alla hat till mig!
Jag känner tårar på min kind!
Alla hat går rakt in,
men det skiter jag i,
kan inte gå
helt fast vi va du säger!
Klagan och Klagan men så kommer det:
\"Men jag ÄLSKAR dig\"




Fri vers av SimplePlanGeek
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-24 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SimplePlanGeek
SimplePlanGeek