Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig igen <3


Jag ser dig!

Jag ser dig i drömmar
Jag ser dig i molnen
Jag ser dig vart jag än vänder mig
Men du ser inte mig!
Du ser mig som ett fan!
Inte så som jag hoppats på!
Men nu sitter du här gämte,
men jag kan inte förklara
Du kollar på mig med ett smile
Jag gör det!
Jag pussar dig!
Du bara leér!
Jag fattar det inte har jag gjort det?
Du vänder dig om och går!




Fri vers av SimplePlanGeek
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-24 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SimplePlanGeek
SimplePlanGeek