Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vänskap är det bästa du kan känna!


Vänskap!

Vänner är viktigt!
Vänner betyder nått!
Men alla har inte en vän!
Och dom får inte känna den känslan!
Får aldrig ha kul med en vän!
Kanske inte ens fått skratta!
En vän är ingen som man
ska svika utan ta hand om!
Vara glad för att man har en!




Fri vers av SimplePlanGeek
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-24 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SimplePlanGeek
SimplePlanGeek