Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar du mig?

Jag kollar dig i nacken
Jag ser att du sakta börjar
vända dig om!
Då ser jag ner i marken
med besviken min!
Det var inte du...
Jag fortsetter att gå
Då ser jag en nacke till.
Jag ökar takten och bara följer nacken
Plötsligt ser jag inget annat än din nacke
Jag blir stoppad av att jag gått in i nån!
Jag kollar upp.
Där står du!
Öga mot öga står vi på torget!
Vi håller ögonkontakten ända
till du kollar bort!
Jag bara fortsätter stirra!
Går inte att sluat!
Du börjar gå igen!
Du kollar bak gång på gång!
Jag bara stirrar efter dig!
Vad hände igentligen?




Fri vers av SimplePlanGeek
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-24 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SimplePlanGeek
SimplePlanGeek