Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig!

Du har flera som älskar dig!
Men jag känner att det är
Något aldeles extra!
Jag älska dig för den du är,
Inte för det du gör!
Dom flesta älskar dig för det,
Du gör!
Det är inte rätt!
Jag ska ha dig!
Jag bestämmer inte det,
Men jag känner det!
Du kommer märka,
Att jag är den rätta!
Jag kommer älskar dig,
Fasten du inte gör det!




Fri vers av SimplePlanGeek
Läst 267 gånger
Publicerad 2008-05-25 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SimplePlanGeek
SimplePlanGeek