Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu faller himmelen


Mina händer är spadar
som gräver.

Upp skatter som bara
är jord.

Det finns inget att finna här
längre.

Allt vi säger är bara,
ord.

Vi ser stjärnorna slockna,
om natten.

Svarta lakan men bäcksvart,
söm.

Nu faller himmelen,
åter.

Allting vackert var bara,
en dröm




Fri vers av Dead dreams living
Läst 390 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-25 14:51



Bookmark and Share


    Fröken Frida
Underbart bra och öppen för egna tolkningar. Applåd!
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Dead dreams living
Dead dreams living