Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
******


För vad det är värt.



Är så otroligt bra

har blå glittrande ögon

en leende sensuell mun

bjuder dig att smaka

bara dig.

Generöst omtänksam

osvikligt lojal

stannar vid din sida

bara din.

Vetskapen är min styrka

kunskapen om dig mitt redskap

orsaken är kärleken till dig

bara dig.


B.M.N-R 2004-04-26




Fri vers av Barbro. Norberg-Rönnlund
Läst 419 gånger
Publicerad 2004-04-26 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barbro. Norberg-Rönnlund