Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svik inte!

Svik din vän 1 gång är okej.
2 är inte okej.
Efter 2 kommer 3 och vidare!
Vidare är du ingen vän längre!
Då är du en svikare.
En svikare får inte kompisar.
Svikare få vara ensam,
Utan kompisar.
Och känna sig ensam
Så som den som den svikit gjort.

Skyll dig själv om du sviker!
Skyll dig själv om du blir ensam!
Skyll inte på någon annan än dig själv!

Svik din vän 1 gång,
2 gånger är FÖR mycket!

Bli en bra vän,
Och ta hand om dina vänner!




Fri vers av SimplePlanGeek
Läst 346 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-28 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SimplePlanGeek
SimplePlanGeek