Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bota din ångest...byt tvättmedel och köp en pistol


Borttagningsmedel

Borttagningsmedel
Du är en vårta
Gå och dö...Vore en välgärning

Du kommer aldrig och förstå
vad jag hatar så innerligt
Hos din förkovrade själ

Min existens
Saknar tillbedjan
Vi ser saker
Vi borde göra något åt
Men vi väljer att ignorera
Komposthögen vi lever i

Självförvollat?
Förtrollat?

Jag får en hallis
Du hatar tillbaka
Du vaktar din tunga
som ett strykjärn
På din stryktåliga självdödande tunga...




Fri vers av Robert Bobbby Eriksson
Läst 390 gånger
Publicerad 2008-05-29 03:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
No flowers in the dustbin then, eh?
2008-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Robert Bobbby Eriksson