Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
yes!


sommarlov!

Yes äntligen.
sommarlov!
Har klarat pressen i,
Ett år nu.
Klarade ett år till.
Men inte ett till.
Orkar knappast mer.

Sommarlov:
Sova hur länge som hällst
Chilla & slappa
Inte göra nått
Bara ligga i sängen.
Sitta vid datan
Sola & bada
Stan
Polare

Jaa allt kan man göra hur,
länge man vill!

Shit va gött!
Chilla dag in och dag ut.

Nu har vi lov,
Inget kan hindra,
Oss från att chilla!

Föräldrar!
Låt oss chilla,
För en gångs skull!
SNÄLLA.




Fri vers av SimplePlanGeek
Läst 315 gånger
Publicerad 2008-06-12 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SimplePlanGeek
SimplePlanGeek