Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ställde klockan på längtan, men det fanns inga visare för det



renbäddat, vanilj och kaffedoft
så trixigt

regnet slår mot nyputsade fönster
jag skiter i det

klockan säger tio minuter till
tio minuter till innan vi kan krypa ner

kylan från världen knackar på rutorna ikväll
men jag stannar här med kaffe och vanlij
med dig, vår värme slår bort allt

tio minuter till




Övriga genrer av lolly
Läst 342 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-08-04 23:52



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Gillar!

Texten utsrålar värme o myspys.. man riktigt känner doften av kaffe o vanilj strömma mot en..

Titeln är inbjudande.

Det enda jag inte förstår är orden"så trixigt"
de känns lite malplacerade på nåt sätt
2008-08-04
  > Nästa text
< Föregående

lolly
lolly