Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är okej, det är ingen fara, tre små stavelser och du är fri

du säger 'kom, sätt dig här, gör såhär!'
du viftar med handen 'vi går in hit' och öppnar dörren till en skrubb
ett förråd, en hall, jag vet inte, men jag går in dit

'ta av dig kläderna, förutom trosorna, behåll dem på'
säger han och jag drar mig inåt mitten, hoppas på ett hål i golvet
min enda chans att ta mig ur det här
'men kom igen då!' han stressar och jag drar axelbanden nerför axlarna
låter världens vackraste klänning falla till golvet, bland smutsen

han flinar och tar ett steg närmare, sätter sig på en pall framför mig
'kom..' en hes viskning och jag vet vad han vill
ett steg, han drar i mina trosor, drar mig neråt, på knä framför honom
alltid på knä

han slutar flina, 'sug av mig, gullet'
han vänder bort huvudet och hade jag inte känt honom skulle jag tro att han skämdes, men jag vet hur han är
han står inte ut med att titta på mig och min smutsiga mun runt hans kön

ändå kan han inte motstå att göra det, allt för förnedring, allt för att han kan

och jag...

jag kan aldrig säga nej




Fri vers av lolly
Läst 537 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-08-05 17:57



Bookmark and Share


  hets
jättefin och bra och allt sånt!
2008-08-18

  Carola Zettergren
Fruktansvärt...mycket bra skrivet..applåder och grattis till placeringen!!!!
2008-08-06

  Filip Broström
Man känner äcklet klibba fast över en... hemskt och bra...
2008-08-06

  inutimonster
jag kände det också, i mitt huvud, det bara skriker MEN NEJ FÖR FAN SLÄPP MIG. usch. tung text
2008-08-05

  Regular
Kändes att läsa...lust att liksom skrika: Men säg NEJ då!!
2008-08-05

  Larz Gustafsson VIP
Som Lisa Ekdahl...
2008-08-05

    Nicklas
... Det här var väldigt hemskt att läsa.. =/
2008-08-05
  > Nästa text
< Föregående

lolly
lolly