Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inför SM i Avesta, kan detta vara något ?!


Dilemma.


Jag kan ju stå här

och anlägga ett tonfall

av sann smärta

eller kanske ren ilska

eller litenhet

om jag gråter

gråter ni kanske

eller vill ni skratta ?



Dilemmat är att få ur sig

något riktigt bra

något som slår tillfället

med häpnad

men jag har inte

något plågsamt att förmedla

inte ens något skrattretande

bara mig själv

och mina ord

men kanske de landar

hos någon, någonstans.


B.M.N-R 2004-05-08




Fri vers av Barbro. Norberg-Rönnlund
Läst 350 gånger
Publicerad 2004-05-09 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barbro. Norberg-Rönnlund