Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte bara jag, du också !


Bräckligt Kurage.




Markera oberoende

när ynkligheten slår till

glöm det

stå torrögd

när tårarna flödar över

tänk inte tanken

vara stabil, stå upprätt

när kroppen darrar som asplöv

omöjligt

prata klart och tydligt

när svalget snörs åt

ingen kan

men

nästa stund i tiden

klarar man sig

skrattar med glittrande ögon

står stolt, fast på marken

talar med klingande röst.


B.M.N-R 2002-09-12 (Red.2004-02-04)






Fri vers av Barbro. Norberg-Rönnlund
Läst 296 gånger
Publicerad 2004-05-11 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barbro. Norberg-Rönnlund