Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*****


Pantertassar.


Det glider en panter runt mina ben

det är min man

ingen i hela världen rör sig

som han kan

stryker mot mig

tittar med glimmande blick

stör han kanske i stunden ?

skulle inte om han inte fick

tassar läggs, mjuka sköna

rakt på mina hängande bröst

klart...vad frågar ni för ? att

jag sakta börjar... stöna.


Vi smyger tillsammans

för att hitta ett ledigt rum

här går det inte att sansa sig

ej heller att bliva stum

åååå jisses, vart tar du mig

min panter

fäller mig över ett bord som

har ganska så vassa kanter

känner jag dom...inte då...

här finns bara mjuka tassar

det är väl inte undra på att

jag älskar när han svassar.



B.M.N-R 2002-09-25






Övriga genrer av Barbro. Norberg-Rönnlund
Läst 351 gånger
Publicerad 2004-05-11 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barbro. Norberg-Rönnlund