Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskade du !


Naken eller inte.




Du är så oerhört vacker att skåda

som en tavla att läsa av

föreställande skog natur eller

djupa blåa hav

vilande för mina ögon

ro i min själ

kan dig älskar

din godhet känner jag väl

du kan vara klädd

kan vara naken

spelar ingen roll

det som väcker mina känslor...

är.



B.M.N-R 2002-10-20






Fri vers av Barbro. Norberg-Rönnlund
Läst 378 gånger
Publicerad 2004-05-12 15:58



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Vackert, med eller utan kläder, vad gör det mellan två som älska!
2012-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Barbro. Norberg-Rönnlund