Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(förlåt, allt jag tänker låter likadant.)


Hjärtslag, sekundslag

du viskar att du är kär i en ängel
och jag ser tusen miljoner stjärnfall
som fastnar i dina ögon
och sommaren försvinner in i hörnen men fjärilarna flyger fortfarande
sönder min mage
och bara oss emellan, jag ska drömma om dig inatt älskling
bara oss emellan, jag ska be Fröken Ur och Gud och
soluppgångarna och solnedgångarna att stanna
Tiden,
du kan stanna en liten stund till
du behöver inte lyssna så noga på sekundvisarens slag
hoppa över, jag vet ju, du vet ju,
hur mitt hjärta slår




Fri vers av Gabriellan
Läst 569 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-10 22:54



Bookmark and Share


  Solstorm
jsg gillade särskilt "fjärilarna flyger fortfarande
sönder min mage"

helt fantastiskt
2009-05-15

  pyre
väldigt fin... man kan finurla och läsa mellan raderna, då kan man alltid känna igen sig
2008-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Gabriellan
Gabriellan