Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

13-07-05 14:08

Med darrande händer
öppnar jag dörren
fasar för vad som finns innanför
sluter mina ögon, andas djupt
och öppnar ögonen igen
jag ser dig på golvet
lika vacker som alltid
du ser ut precis som du gjorde varje kväll
lugn och fridfull
men du hade tagit ditt sista andetag
gråtande sätter jag mig på knä
framför din livlösa kropp
klappar dig försiktigt på din kind
hämtar andan och böjer ned huvudet
det var sista gången jag såg dig

jag kysste dig på pannan
och viskade i ditt öra:

Jag älskar dig. Min älskade.
Vi syns i Nangijala.




Fri vers av Rider_on_the_Storm
Läst 251 gånger
Publicerad 2005-07-28 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rider_on_the_Storm
Rider_on_the_Storm