Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens noter

Ensamt klängde hon sig vid pianots noter
och minns musiken han spelade.
Så ljuvt men så sanslöst dovt
ändå ekades det högt i hennes öron.
Minnen fladdrade sakta förbi
Känslan av hur han smekte pianot
Naket, avslöjande. Med sina fingrar.
Hans mjuka skälvande läppar
som rördes i takt med musiken
Hans ögons blick
fästa på kärleken framför honom.
Hon önskade så starkt
att han hade kollat på henne så
Men han spelade bara
efter kärlekens noter
Hans kärlek.






Fri vers av chantraine
Läst 613 gånger
Publicerad 2005-07-31 20:19



Bookmark and Share


  Sinko_
fiint! jag kan gissa vilka det handlar om ;P
2005-08-02
  > Nästa text
< Föregående

chantraine
chantraine