Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viskande vanvett

Krypande och sakta
kom den in i mig.

Vanvettets tankar
Om ont och blod

Sakta viskade den
med en orm lena tunga
att jag av kärlek
skulle låta dig blunda vid min sida
för alltid.

Med ormen inom mig
och med dess kluvna tunga
gjorde jag så att du blundade
för alltid

Vid min sida.




Fri vers av chantraine
Läst 619 gånger
Publicerad 2005-07-31 20:31



Bookmark and Share


  Missi VIP
jag har läst alla dina texter, du skriver mycket bra.
2006-03-05

  Almagrundet
Denna som symbol urgamla och mångfacetterade varelse. En sak är i alla fall säkert om med den: Den blundar aldrig!
Fint fångat i din dikt!
2005-10-26

  Sinko_
orden så fina :)
2005-08-07
  > Nästa text
< Föregående

chantraine
chantraine