Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar att jag hade ett par vingar

Jag önskar att jag hade ett par vingar.
Stora och trygga med vita fjädrar av drömmar och fantasi.
De skulle vara mitt skydd mot världen, min flykt från verkligheten.
Min tröst mot längtan som skapar tårar i mina ögon.
Om jag hade ett par vingar skulle de stänga ute alla ljud och omsvepa mig med tystnad. Bakom dess befjädrade mur skulle jag vila mina sinnen och andas.
Mina vingar skulle föra mig bort, till en plats som är sin egen. Till en värld så annorlunda den här. Till den värld jag så ofta drömmer mig till men alltid måste lämna och saknar varje dag.
Vingarna jag önskar skulle kunna ta mig dit. De skulle kunna ta mig hem.
Jag önskar att jag hade ett par vingar.




Fri vers av Kaura
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-13 18:28



Bookmark and Share


  madigan
Vacker!
2008-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Kaura
Kaura