Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheten

Ensamheten
Tvåsamheten
Också treenigheten
Samhörigheten, med någon som inte är du

Parsamhälle
Dubbla säten
Ett bord för två

Singel
Sökande
Civilstatus
Ord för att märka
Förklara
Definiera

Din hand i någon annans
Den passar lika bra i din andra
Är det du som saknar?
Är det du som längtar?
Eller är det vad du förväntas göra?




Fri vers av Kaura
Läst 387 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-13 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaura
Kaura