Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tanke som slår mig ibland. När livet inte visar sin goda sida för de som kanske behöver se den mest av allt.


Litet barn


Litet barn med blå ögon, ser världen som den är
Ser kyla, ensamhet och tårar
Vet att hon kommer bli tvungen att kämpa
Att inget kommer enkelt, att allt har ett pris
Känner tyngden av ideal och pressen över att lyckas
Litet barn med blå ögon, växer gammal i ung kropp




Fri vers av Kaura
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-13 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaura
Kaura