Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
detta eviga sökande


det vi har tillsammans finns inte

jag måste sluta tro
att jag skall hitta kärleken
på detta
hopplösa
sätt

många verkar
hitta kärleken i mig
alltså borde
jag redan ha den
här
någonstans
i all röra

jag har försökt att
städa upp
putsat
tills fingrarna blött
sopat
tills armarna inte orkat mer
slängt
allt som varit till överflöd

men varje gång
lyckas jag ändå bara
inreda
en ny oreda




Fri vers av flyktsoda
Läst 434 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-14 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flyktsoda
flyktsoda