Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att lära sig på nytt

ibland
saknar jag tiden
som jag är glad
är över

jag kunde det
spelet så bra
jag visste
precis
hur man gjorde

kanske inte för att
vinna
men för att
finnas kvar

nu är jag stabilare
än någonsin innan
men också
står jag mycket ostadigare
än förut




Fri vers av flyktsoda
Läst 512 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-14 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flyktsoda
flyktsoda