Påbörjad 7/7 -02 fick den ligga och mogna tills idag.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påbörjad 7/7 -02 fick den ligga och mogna tills idag.




Sorgearbete

Och tårarna föll
oftare.
Inte mera rikligt,
sköljande men stilla
svalkande och ömt.

Små, små vågor av
konserverande kraft.
Som ett vittnesbörd
av helandet i den
djupnande själen.

Närvarande i varje
andetag.
Med åter öppnade
ögon.
Välkomnandes en
ny dags möjlighet,
valde du livet.




Fri vers av Magnus Åkerblom
Läst 638 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2005-08-05 20:25



Bookmark and Share


    sunnanvind
Tycker mycket om den! Den är smekande på nåt sätt...trösterik!
2007-08-13

  Evelina
Detta med att låta dikten mogna så pass lång tid kan inte ha skadat. Den var verkligen bra och orden känns väl valda och placerade.

Närvarande i varje andetag

Supersnyggt!
2005-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Åkerblom
Magnus Åkerblom