Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Female/Male (förlåt)


Stolthet

Hur kan du försvinna så långt iväg
från mig
och hur kan jag sakna dig
efter tiden som aldrig gick (som aldrig kom till dörren)
när du hittat vägen till mitt psyke
när du vandrar omkring på mina gator
hur kan du hålla dig så inmurad och hur kan du hålla dig så varm, jämn
efter tiden som gått
sin väg

Varför kan du inte släppa in mig och hur kan du inte släppa in mig
älskling, älskling i ditt huvud

Jag vet inte varför du fortsätter tvinga dom där ensamma orden stå ensamma och jag vet inte ens
vem du är
(little doll, little hero) jag antar att du är mänsklig trots allt

Vi behöver änglar som du
snälla varför kan du inte släppa in mig i dina tankar och hur kan du inte tro på hjältar barnen skapade




Fri vers av Gabriellan
Läst 509 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-20 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabriellan
Gabriellan