Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemlängtan..

saknaden gör ont nu
den börjar bli alldeles för stor.

och jag kan inte längre hålla tillbaka de..

varje gång jag blundar
ser jag ditt leende

det gör ont
jag vill hem.





Fri vers av Lizita
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-24 01:38



Bookmark and Share


  St Christopher
när du kommer tillbaka kommer även glädjen vara så stor att den också gör ont. <3
2008-10-24

  Rude Billy
fint skrivet och lätt att känna igen!
2008-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Lizita
Lizita